Magic Minutes Sessions

Gebaseerd op Touch of Matrix

Geschikt voor jong en oud en voor elke type klacht

Magic Minutes Sessions werken bij ziekte, pijn, angst, allergie, trauma, spanning of depressie. Het helpt je bij vragen over zelfontwikkeling en vergroot je zelfvertrouwen en -acceptatie. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je wel eens meemaken wat je lichaam te melden heeft. Dat kan natuurlijk ook.

De behandelingen gaan samen met reguliere of andere alternatieve behandelmethodes, maar werken ook prima op zichzelf. Ben je moe van therapieën waarbij je situaties moet herbeleven? Deze sessies zijn geschikt voor jou, want herbeleven hoeft niet.

Tijdens een sessie gaan we naar de wortel van je hulpvraag

Dat doen we vooral in samenwerking met je lichaam, want die weet precies wat je mag loslaten. Veel mensen zeggen wel eens: “Ik denk dat er wel iets is, maar ik ben niet gelovig.” Dat ‘iets’ wordt onderschat. Wat je voelt is de verbinding met alles wat is, was en nog kan gebeuren. Als je verbinding maakt met dat ‘Iets’ dan ontdek je nieuwe lagen in jezelf.

Met een paar simpele signalen maken we via jouw bewustzijn verbinding met jouw ‘harde schijf’. Hierop staat alle informatie die bij jou hoort, net zoals een pc ook alle informatie op een schijf heeft. We weten dat de verbinding goed is als je vanzelf wat beweegt. Je lichaam laat dan spanning los. Ik begeleid je en zorg dat dit veilig gebeurt. Daarom raak ik je licht aan. Heel soms beweegt iemand niet zoveel. Maak je geen zorgen, ook dan laat je los. Er gebeurt precies wat nodig is. Hoewel je waarschijnlijk wat bewuster wordt van de kern van het probleem werkt het dus niet mentaal.

Loslaten voorbij het denken, voorbij onze bekende kaders

Wat je hier leest, lijkt misschien abstract. Het is ook menselijk om te kaderen, zodat onze ervaringen in een bekend hokje passen. Pas als we iets kunnen verklaren, is het waar en werkt iets vinden we vaak. We hebben ook ideeën over tijd en over groei. Die 2 horen bij elkaar vinden velen. ‘Het is nu nog niet de tijd om dit of dat los te laten’, of ‘Ik weet niet of ik er al klaar voor ben’. Tegelijkertijd zijn we ook op zoek naar een sprankje magie in ons leven. Die is bereikbaar door ons grenzeloze bewustzijn, die reikt voorbij alle kaders van het denken. Dat is onze ware natuur. Het wordt magisch als je daarvoor openstaat en accepteert dat je niet alles kunt en hoeft te verklaren. In verbinding met dat bewustzijn gebeurt alles wat er op dat moment mag gebeuren; tijdens jouw Magic Minutes.

Meer weten of ervaren? Mail of bel me voor meer uitleg.  

Helpt bij:

  • Whiplash
  • Stress
  • Loopbaanvragen
  • Pijnklachten
  • Trauma
  • Allergie

Tarief

70 euro per sessie van een uur tot 5 kwartier.

Hoeveel sessies je nodig hebt, is vooraf lastig in te schatten. Sommige klachten zijn opgelost na 1 of zelfs een halve sessie, terwijl in andere gevallen minimaal 3 tot ongeveer 5 nodig zijn. Ik ga in ieder geval voor zo snel mogelijk en zet daar ook op in. Doe je mee?

Praktijkruimte Magic Minutes